fbpx

 
 
Scrie un comentariu

O turdeancă, cititoare a siteului nostru de știri, ne-a sesizat faptul că în Micro 1, pe strada Rapsodiei nr. 7, s-au efectuat lucrări de asfaltare, însă porțiunea de trotuar a rămas neterminată. Ba mai mult, există și o groapă, chiar lângă ieșirea din scara blocului, nesemnalizată, care poate fi periculoasă pentru trecători.

 

Pe Rapsodiei 7 s-a asfaltat si s-au trasat parcarile, inainte de asta s-a stricat trotuarul de la blocul nr 7 si asa a ramas si azi. Pe langa asta este o groapa destul de mare langa un canal, in locul unde a fost trotuarul, semnalizat de localnici cu o scandura. Orice poate sa cada acolo si sa raneasca. Groapa este aproape de iesire din scara blocului... Este asa de cand s-au inceput lucrarile cu asfaltarea... De vreo luna si ceva, poate chiar doua”, ne-a transmis turdeanca care locuiește în zonă.

UPDATE:

La câteva ore după publicarea sesizării pe siteul TurdaNews, în această dimineață în zonă au apărut lucrătorii, pentru a remedia problema sesizată!

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate