m install
petlinii
nello construct

Știrea Cititorului: Pe strada Rapsodiei 7, trotuarul a rămas neterminat, plus o groapă unde poate cădea oricine!

zamblau eugen
floris

O turdeancă, cititoare a siteului nostru de știri, ne-a sesizat faptul că în Micro 1, pe strada Rapsodiei nr. 7, s-au efectuat lucrări de asfaltare, însă porțiunea de trotuar a rămas neterminată. Ba mai mult, există și o groapă, chiar lângă ieșirea din scara blocului, nesemnalizată, care poate fi periculoasă pentru trecători.

 

Pe Rapsodiei 7 s-a asfaltat si s-au trasat parcarile, inainte de asta s-a stricat trotuarul de la blocul nr 7 si asa a ramas si azi. Pe langa asta este o groapa destul de mare langa un canal, in locul unde a fost trotuarul, semnalizat de localnici cu o scandura. Orice poate sa cada acolo si sa raneasca. Groapa este aproape de iesire din scara blocului… Este asa de cand s-au inceput lucrarile cu asfaltarea… De vreo luna si ceva, poate chiar doua”, ne-a transmis turdeanca care locuiește în zonă.

UPDATE:

La câteva ore după publicarea sesizării pe siteul TurdaNews, în această dimineață în zonă au apărut lucrătorii, pentru a remedia problema sesizată!

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: