Live Video
 

Știrea Cititorului: Pe Calea Victoriei 98 este mizerie permanentă în zona containerelor de gunoi

modulo 550

O cititoare care locuiește în Turda, pe Calea Victoriei nr. 98, ne-a sesizat faptul că în zona containerelor de gunoi există multă mizerie, ”de ani de zile”. De asemenea, a sesizat faptul că o parte însemnată a deșeurilor nu sunt de natură menajeră (așa se vede din poze), ridicându-se astfel problema celor care depozitează astfel de deșeuri (care au un regim special, pentru colectarea lor trebuind sesizată societatea Prival).

 

”Va trimit cateva imagini "de vis" din curtea blocului in care locuiesc. Containere care dau pe dinafara, resturi menajere imprastiate pe zeci de metri, resturi vegetale si de alta natura care zac aici de mai bine de o luna.

Asa traim pe Calea Victoriei nr. 98 de ani de zile. Unii dintre vecini sau obisnuit cu gunoaiele ,cu cei care le rascolesc zilnic si cu cainii vagabonzi .Eu nu reusesc sa ma impac cu ideea ca nu se poate face ceva.

Nu stiu de ce va trimit acest mesaj. Poate nu sunt singura persoana care apeleaza la d-voastra si spera ca publicand imaginile se va rezolva ceva.”, ne-a transmis locuitoarea zonei.

UPDATE:

Problema sesizată s-a rezolvat în dimineața zilei de luni, 6 noiembrie. Reprezentanții societății prival au menționat faptul că au putut ajunge la containerul de gunoi doar cu sprijinul Poliției Locale, pentru că sunt mașini parcate, care împiedică accesul mașinii de salubritate. ”În weekend nu se poate ajunge la punct din cauza mașinilor parcate”, au transmis cei de la Prival, care fac un apel către populație să nu-și mai parcheze mașinile pe aleile care împiedică accesul spre punctele de colectare a gunoiului.

În plus, blocul figurează cu facturi neplătite. Blocul este cu restanțe din anul 2014 până în aprilie 2016.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.00:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...