fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Camera de supraveghere a magazinului situat în Turda Nouă, în stația de la Spital, a surprins în această seară doi copii care au aplicat tehnica ”neatenției” pentru a fura din magazin.

 

Imaginile au surprins foarte clar intrarea acestora, ”orientarea” rapidă în care și-au dat seama că nu e nimeni la tejghea, vânzătorul fiind ocupat, dar și însușirea rapidă a unor bunuri din magazin.

Dacă primul copil a luat ceva mai voluminos, motiv pentru care a părăsit magazinul, după ce s-a asigurat că vânzătorul nu l-a văzut, cel de-al doilea a luat ce a prins mai la îndemână pe tejghea, așteptând apoi vânzătorul, impasibil. Nu înainte de a-și freca mâinile de bucurie, după ce operațiunea părea dusă la bun sfârșit.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate