fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Un cititor al siteului nostru de știri ne-a sesizat faptul că pe drumul care leagă localitățile Ceanu Mare și Iuriu de Câmpie (DJ 161A), a apărut o surpare chiar pe carosabil!

Surparea a survenit pe mai bine de jumătate dintr-un sens de mers.

Cititorul nostru ne-a spus că zona nu este semnalizată și există pericolul ca șoferii neatenți să se accidenteze, din acest motiv.

Cineva a pus doar niște crengi, pentru a ”semnaliza” groapa apărută pe carosabil, însă pe timp de noapte nu există nici o semnalizare!

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate