Live Video
 

maxiprest mai2018

Știrea Cititorului: S-a surpat drumul dintre Ceanu Mare și Iuriu de Câmpie, în zona localității Strucut! (VIDEO)

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Un cititor al siteului nostru de știri ne-a sesizat faptul că pe drumul care leagă localitățile Ceanu Mare și Iuriu de Câmpie (DJ 161A), a apărut o surpare chiar pe carosabil!

Surparea a survenit pe mai bine de jumătate dintr-un sens de mers.

Cititorul nostru ne-a spus că zona nu este semnalizată și există pericolul ca șoferii neatenți să se accidenteze, din acest motiv.

Cineva a pus doar niște crengi, pentru a ”semnaliza” groapa apărută pe carosabil, însă pe timp de noapte nu există nici o semnalizare!

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...