Live Video
 

maxiprest mai2018

Știrea Cititorului: "Îngropați în mizerie. Stimate primar, îți place cum arată?”

uzina brasov 650

kaufland 650x100 22.12

henri coanda cursuri 650

Un cetățean din Câmpia Turzii a sesizat faptul că odartă cu venirea toamnei, care determină căderea frunzelor, multe dintre străzile din Câmpia Turzii sunt pline de frunze, fără ca cineva să le curețe, motiv pentru care orașul arată dezolant. Ba chiar a sesizat că numai după insistențe i s-a ridicat propriul sac cu frunzele rezultate în urma curățeniei făcute.

 

”Ma rog de ei sa ridice sacul cu frunze, asta dupa ce ca imi "adopt spatiul verde" asa cum primaria ma roaga, iar raspunsul lor e..."nu avem voie sa ridicam iarba". Azi dupa ce sun la gunoi, o masina se prezinta la fata locului sa ia sacul. Ma da prosti v-au facut mumele voastre.... apropo... mii de multumiri primariei ca asteapta sa cada frunzele ca sa curete pomii. Un oras mizerabil... mai mizerabil ca niciodata.", ne-a transmis Adrian Precub.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...