Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Știrea Cititorului: Tânără atacată de o haită de câini în zona Micro 3 în timp ce mergea la serviciu!

kaufland 650x100 22.12

Problema câinilor maidanezi a mai fost semnalată în repetate rânduri atât la Turda cât și la Câmpia Turzii.

 

Până acum nu s-au găsit decât soluții temporare, un nou atac al maidanezilor a fost semnalat la Turda în zona Micro 3, victima este o tânără care se îndrepta spre serviciu.

„Vineri, 28.09,dimineața in jurul orei 5:30, in zona Cabinetului medical Diagnosis, zona micro III, fiica mea, care mergea la servici, a fost atacată de o haita de câini. Ca sa se apere s-a folosit poșetă, câinii au început sa muște din ea… Marele noroc al femeii a fost ca in acel moment a venit un biciclist care a intrat cu bicicleta în ei. Câinii s-au luptat cu el si femeia a reușit să fuga. Acesta s-a salvat, femeia e traumatizata si îi este frica sa mai umble pe strada. Ce este de făcut? Cine poate lua măsuri in aceasta privința? Zona micro III e plină de astfel de haite agresive!!!”, este mesajul postat de către Botnar Marcela pe o rețea de socializare.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Joi, 24 mai, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. Potaissa Turda - CSM București.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...