fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Un cititor ne-a transmis o fotografie în care susține că mașina parcată într-un loc nepermis, semnalizat ca atare, aparține unui membru al familiei omului de afaceri Emil Turdean, finanțatorul T9.

 

”Nu e prima dată când parchează în acest mod, într-un loc în care este interzisă oprirea și staționarea, fiind montat un indicator rutier în acest sens. Dar știu că nu le pasă de Poliție, că ei consideră că au bani și sunt superiori tuturor. Când am parcat în aceeași zonă, cei de la Poliția Locală m-au amendat. Evident, eu nu sunt un om cu bani și nu-mi permit să zic în gura mare că mie nu-mi poate face nimeni nimic, dar chiar nu e normal! Legea e pentru toți, nu doar pentru cei amărâți!”, a comentat cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate