fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Un locuitor de pe strada Fântânele din Turda spune că s-a ”trezit” cu două note de constatare în parbrizul mașinilor sale, pe motiv că le-ar fi parcat fără respectarea legislației, în condițiile în care este o stradă înfundată și nu încurca cu nimic circulația! Cititorul ne-a transmis și fotografii din zona casei primarului Cristian Matei, unde s-ar parca frecvent mașini în aceleași condiții, spunând că acolo nu se ia nici o măsură, deși circulația este obstrucționată pe una din benzi sau pe trotuar.

”Azi m-am trezit cu 2 "procese" de constatare ca de ce imi parchez mașinile pe trotuar pe strada Fantanele... Ei il numesc ăla trotuar... De 6 ani de când stau in Turda, eu tot acolo imi las mașinile, iar acuma vin să ma amendeze, pe când mașinile marelui primar chiar sunt parcate pe trotuar si nu se i-a nici o măsură. Aș fi de acord să fiu sancționat daca cu adevărat chiar aș încurca sau ceva de genul, dar unde parchez nu deranjez pe nimeni, iar ăla nu-l poti să-l numești trotuar, care ii făcut de cei de pe strada Fântânele, iar ca lungime are 2 metri. Am sa va las niste poze să vedeți ce bătaie de joc. Prima poza este locul unde imi parchez eu mașinile, iar următoarele sunt mașinile care parcheaza la primar”, ne-a transmis cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate