fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Rigolele din satul Bogata, comuna Călărași, par a fi făcute în batjocură de cei de la Consiliul Județean. Un localnic, indignat de ceea ce vede, ne-a transmis o sesizare, însoțită de fotografii concludente! Pe lângă calitatea proastă a lucrărilor, oamenii se plâng și de faptul că li se cere bani dacă vor ”podulețe” pentru a-și băga mașinile în curte!

 

”S-au apucat la Bogata să facă șanțurile de la drumul principal, e o mare bătaie de joc din partea consiliului județan. De abia s-a turnat și deja se rupe. Este gros de 1-2 cm pe majoritatea locurilor, în țara asta totul se face de bătaie de joc. Șanțul e plin cu pământ, beton de 1-2 cm și în proiect scrie că trebuie să fie de 10 cm.

Lucrarea de șanțuri la Bogata, dar nu s-a gândit nimeni pe unde intră sau iasă cu mașina în curtea omului. Nu mai e nevoie de poduri. Toate se fac doar în bajocură în țara asta, Dorel e la Bogata. Șanțul plin de pământ și beton de 2-3 cm, rezistă până la primăvară? Și fără poduri... cine vrea pod, costă 400 lei!”, ne-a transmis cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate