fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Un cititor care locuiește în zona Micro 1 din Turda ne-a transmis o înregistrare video, efectuată pe strada Baladei din Turda, pentru a arăta faptul că strada este neglijată și că nu se face curățenie. Și nu e singura problemă!

 

Bochiș Alexandru spune că zona respectivă este neglijată, că nu se face curățenie și nici nu sunt amenajate spațiile verzi din zona blocurilor. De asemenea, reproșează și faptul că în zona garajelor ar putea fi amenajată o parcare mai modernă, care să arate mai bine decât garajele construite în fel și chip.

Vezi mai jos filmarea transmisă.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate