fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Un cetățean din Câmpia Turzii ne-a trimis câteva fotografii, pe adresa redacției, încercând să demonstreze astfel că problema gunoiului din zona de colectare a deșeurilor menajere nu este una exclusiv a cetățenilor.

 

”Am vazut in ultimul an la dumneavoastra pe site articole ce făceau referire la cat de necivilizati suntem noi locuitorii din Câmpia Turzii. Articolele erau preluate de pe postari pe reteaua de socializare a domnului primar Dorin Lojigan (articol mai vechi)  si cel a unui grup politic PSD (articol mai nou). Ceea ce vreau sa precizez este ca nu vreau să iau partea nimănui si sunt sigur ca exista cetățeni necivilizati la fel cum exista si politicieni necivilizati. Padure fara uscaciuni nu exista.

Intrebarea mea este urmatoarea: Cine reiese a fi necivilizat  in pozele atasate? Eu care plătesc taxele de salubritate, taxele si impozitele si nu am unde sa arunc civilizat gunoiul sau cine gestioneaza aceste taxe?

Si ar mai fi o întrebare pentru domnul primar Dorin Lojigan care a semnat raspunsul la cererea mea. Mi-ati spus că langa turnul de apa se va moderniza în decursul anului 2017 punctul de colectare a deșeurilor menajere si va fi facut subteran ca la Turda. E adevărat ca anul încă nu s-a încheiat dar eu presimt că modernizarea nu va începe prea curând.”, ne-a scris Rareș Covaci.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.  

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate