fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Cai Lidl

Un turdean a fotografiat 3 cai, care pășteau liber pe iarba de lângă parcarea Lidl, la câșțiva metri de artera principală, constituind astfel un pericol iminent pentru traficul auto.

 

”O noua tehnologie de tuns iarba (36 de dinți) nepoluantă si silențioasă! Experimental la LIDL 1f609;-)(PRIVAL simte cu îngrijorare amenințarea ,,concurenței")”, a scris Bogdan DC, pe contul său de Facebook.

”Ăștia sunt caii rromilor de pe strada Petru Maior....... Când nu-i găsesc, merg de fiecare dată la Poliție să reclame că le-au fost furați. Un real pericol pentru mașini și pietoni!”, a comentat o persoană.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.  

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator