fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Perosane Handicap 1

Un tudean cu hadicap locomotroiu ne-a trimis două poze precum și o relatare a celor pățite de el în parcarea de la Kaufland. Acesta i-a acuzat pe doi polițiști și pe cei de la Kaufland, de modul în care s-au comportat cu el, în condițiile în care parcările rezervate persoanelor cu handicap erau ocupate de mașini care nu aveau cardul pentru parcare a persoanelor cu handicap.

 

„Astăzi (n.r. ieri) am fost la Kaufland și toate parcările pentru persoanele cu dizabilitati erau ocupate de oameni sănătoși. În zona se aflau doi polițiști și am fost la ei sa le spun, iar unul dintre ei, care părea superiorul celuilalt, după o conversație, mi-a spus următoarele: <<Și ce dacă ești în scaun cu rotile, nu vezi ce mare este parcarea?>>. Apoi au apărut și oameni responsabili cu parcarea, angajați ai Kauflandului, care au fost la fel de ironici. Am spus toate astea sa vadă lumea ca deși suntem cu dizabilitati, ne cunoaștem drepturile, iar politia a fost jalnica și angajați la fel. Rușine !!!”, ne-a transmis cititorul TurdaNews.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.  

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator