fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Ct Gunoaie

O cititoare din Câmpia Turzii a sesizat faptul că zona de trecere de pe griviței pe Mureșului, frecventată de mulți locuitori din cartierul muncitoresc, ar putea fi amenajată corespunzător. Pe lângă asta, reclamă situația containerelor de gunoi, care ar fi neridicate la timp, în mod frecvent.

 

”De 20 de ani e la fel de plin de gunoaie si trecerea de pe Grivitei spre Muresului se face prin acelasi loc neamenajat. Cand ploua se face noroi. Oamenii care locuiesc in cartierul muncitoresc folosesc aceasta ruta pentru a merge spre supermarketurile Penny si Profi. S-ar putea ameanja trecerea (un trotuar sau ceva alee). Pe de alta parte, se intampla frecvent ca locurile in care sunt containerele de gunoi sa arate cum sunt in poza pe care v-am trimis-o. Cred ca ar trebui golite mai frecvent.”, ne-a precizat cititoarea din Câmpia Turzii.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator