fbpx

Maxi Prest oferta termopane 2020

Icon Scrie un comentariu

Ferma De Porci

O cititoare din satul Bogata, comuna Călărași, ne-a sesizat faptul că de ieri, în aer se simte un miros puternic de gunoi, de la ferma de porci din apropiere, mirosul fiind aproape insuportabil.

”Avem o ferma de porci in apropierea satului si de ieri e un miros de gunoi in aer de nu se poate respira. Am sunat la Garda de Mediu, nu ne raspunde. Toata lumea incearca sa intre in contact cu Garda de Mediu, dar nu raspund la telefon”, a sesizat Felicia Urcan.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator