fbpx

Scrie un comentariu

Magazinul Profi Rom Food din Turda, str. Tineretului nr. 4 (Magazinul 229), se află în fața unei situații delicate, după ce un client a sesizat faptul că a cumpărat carne de pui stricată, care era expusă în vitrină, la comercializare.

 

Este vorba de produsul Puiul de Crăiești - spinări pui fără aripi. Gigi Pantea susține că a cumpărat carnea, marți seara (15.078.2017), iar după ce a plătit, deoarece simțea un miros foarte puternic, suspect, a deschis punga în care se afla carnea, iar atunci l-a izbit un miros de ”carne stricată”.

”Am fost la magazinul Profi din Turda, impreuna cu sotia mea si copilul sa cumpar carne de pui pentru acasa, am cumparat de la vitrina magazinului carnea ce v-o arat in poze. Linga casa de marcat nu stiam ce miroase oribil, chiar si oamenii ce erau in spatele nostru se intrebau. Am rugat-o pe sotia mea sa se uite in punga ce am cumparat-o, iar ea mi-a zis ca aceasta carne miroase asa, la care am intrebat pe baiatul de la casa de marcat: voi asa ceva vindeti si i-am dat sa miroase si el fapt ce se poate vedea pe camera. Baiatul a luat banii pe marfa si mi-a dat bonul. Nu imi vine sa cred ca se poate pune asa marfa in vitrina unui magazin. Este stricata si miroase oribil. Am sunat Politia, a venit un echipaj, au vazut si dinsii cum miroase carnea si au vazut-o. O voi duce la Protectia Consumatorului pentru ca azi nu am avut cum sa o duc, deoarece dansii nu au raspuns la telefon, sigur nu lucreaza azi. Nu pot accepta ca asemenea carne sa fie in vitrina unui magazin pentru vanzare. Este oribil asa ceva! Sa vinzi populatiei o carne care pute si se vede si culoarea, ei nu cred ca este normal”, a spus Gigi Pantea.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Explore GoGetFunding & their blog
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator