fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Un cititor ne-a trimis o înregistrare video virală de-a dreptul, în care a reușit să prindă în cadru o scroafă cu purceluși care se plimba prin centrul Turzii, chiar prin fața secției de Poliție (atât cea Națională, cât și cea Locală!), fără ca cineva să intervină!

 

Cum a ajuns acea scroafă cu purceluși pe stradă, nimeni nu știe.

Cert este că a venit dinspre strada Libertății/sensul giratoriu și, împreună cu cei 5-6 purceluși, se deplasa înspre strada General Dragalina, după ce au trecut chiar prin fața Poliției!

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate