fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

Un cititor ne-a trimis o înregistrare video virală de-a dreptul, în care a reușit să prindă în cadru o scroafă cu purceluși care se plimba prin centrul Turzii, chiar prin fața secției de Poliție (atât cea Națională, cât și cea Locală!), fără ca cineva să intervină!

 

Cum a ajuns acea scroafă cu purceluși pe stradă, nimeni nu știe.

Cert este că a venit dinspre strada Libertății/sensul giratoriu și, împreună cu cei 5-6 purceluși, se deplasa înspre strada General Dragalina, după ce au trecut chiar prin fața Poliției!

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator