fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Dacă vă întrebați ce reprezintă fotografia, vă spunem că este o fotografie făcută de la geamul unei tinere, care ne-a reclamat faptul că pe strada Nuferilor din Micro 3 nu există iluminat public de aproape o lună de zile! Iar poza reprezintă bezna pe care trebuie s-o înfrunte când vine de la serviciu.

 

”Strada este neiluminată de aproape o lună! Este beznă totală! Vă trimit o fotografie realizată pe strada Nuferilor nr. 3, de la mine de la geam. Nu este normal să nu facă nimeni nimic pentru a remedia problema. Când vin de la serviciu, mai târziu, trebuie să înfrunt câinii maidanezi, care pot fi periculoși pe întuneric sau chiar unele persoane dubioase. De fiecare dată trebuie să vină cineva înaintea mea, ba fratele meu, ba maică-mea. La cine trebuie să reclam acest lucru?”, ne-a sesizat cititoarea noastră, iar noi sperăm că cei care pot remedia problema vor citi acest articol. Sau cei care trebuie să-i pună la treabă pe cei care pot remedia problema...

Nu este exclus ca problema să fi apărut în urma lucrărilor care se efectuează în zonă. Cititoarea noastră ne-a precizat că sunt lucrări de asfaltare în zonă, dar nu știe dacă acest lucru are vreo legătură cu situația iluminatului stradal sau nu.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate