fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Strada Gheorghe Doja din Câmpia Turzii este inundată la fiecare ploaie, chiar dacă există canalizare. Asta și din cauza faptului că există o zonă în care apa se adună, din cauza capetelor de stradă care sunt mai înălțate.

 

”Așa arată strada Gheorghe Doja din Câmpia Turzii, după fiecare ploaie.

Este și problemă de canalizare, dar este și problemă de infrastructură, deoarece la ieșire spre piața mare drumul este mai sus și la ieșire spre fosta moară este aceiași problemă.

Există canalizare, dar este înfundată, din cauza capetelor străzii toată apa se adună pe aproximativ 20 de metri de nu se mai poate circula și din aceeași cauză în acea zonă asfaltul este distrus și este riscul de a distruge mașinile care trec pe acolo, mai ales când strada este acoperită de apă”, ne-a transmis cititoarea din Câmpia Turzii.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate