fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Nemulțumirile unor locuitori din satul Bădeni, comuna Moldovenești, au fost transmise din nou pe adresa redacției, odată cu noile precipitații care au căzut în zonă, primarului localității reproșându-i-se că nu face nimic, în timp ce alții spun că e plecat în concediu, peste hotare.

 

”Vin şi vă intreb domnule primar pentru a nu ştiu catea oară: de ce ori de câte ori plouă mai tare oamenii din satul BĂDENI, nu toti doar cei uitati de autorități, trebuie sa-si ia sapele in mâini si să stea sub ploaie si fulgere sa croiască drum apei sa nu le intre in gospodării... PÂNĂ CÂND SI PÂNĂ UNDE MERGE NEPĂSAREA CELOR CE CONDUC Comuna Moldovenesti?????

Tine-ti cont ca in această uliță doar 4 persoane sunt sub 50 de ani si apte fizic, in rest văduve de 82 ani, invalizi si bătrâni”, ne-a transmis Liana R.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate