fbpx

 
 
Scrie un comentariu

O femeie care locuiește pe Calea Victoriei nr. 128, ne-a sesizat faptul că în zonă există un câine comunitar, agresiv, care în decurs de circa 2 săptămâni a mușcat 3 persoane! Deși s-a făcut sesizare, serviciul Ecarisaj încă nu a reușit să prindă câinele!

 

”Prima persoană a fost mușcată de acest câine cam acum două săptămâni. Săptămâna aceasta, luni, a fost mușcată alta. Miercuri, am fost mușcată eu. Am fost nevoită să mă duc să fac tratament antirabic. Credeți-mă că nu e ceva plăcut!

În 28 iunie 2017 s-a făcut sesizare la Poliția Locală. Au venit cei de la Ecarisaj, dar nu au reușit să-l prindă. Au mai venit și azi, dar tot așa, fără nici un rezultat. Nu mă pricep cum fac ei cu tranchilizantul, dar le-am spus că peste zi, fiind și copii în zonă, e mai greu să-l găsească și să-l prindă. Le-am spus să vimnă dimineața până la ora 7.00 sau după ora 21.00.

Mi-au spus că nu l-au prins pentru că l-au tranchilizat, dar apoi nu l-au mai găsit!

Sunt și persoane care vor câinele în zonă, spunând că le apără mașinile peste noapte, de răufăcători. dar asta nu e o soluție, în condițiile în care câinele nu este revendicat de nimeni, iar pentru a-ți proteja mașina e mai corect să-ți instalezi un sistem de alarmă. Sper să se rezolve până la urmă problema.”, ne-a transmis cititoarea noastră.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate