fbpx

 
 
Scrie un comentariu

O mamă de copil mic ne semnalează faptul că în parcul din Turda Nouă este plin de căpușe, iar din acest motiv părinții nu-și pot lăsa copiii în parc și nici nu pot merge cu ei pe acolo!

 

”Parcul din Turda Noua invadat de capuse!!! Nu se mai poate așa ceva, să nu mai poți merge cu copilul în parc, ca ești invadat de căpușe. Zilele trecute o căpușă i-a intrat între degete la o fetiță de 4 anișori... Si nu e singurul caz... Copilasul meu a avut o căpușă pe pantaloni, iar eu pe bluza... La Urgente merg mereu părinți cu copii mușcați de căpușe! Chiar nu se face nimic? Chiar trebuie să ne ținem copilașii în case?”, este mesajul disperat al unei mame.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate