fbpx
Scrie un comentariu

124577512 3607208802633070 2531265432895343150 o

Un cititor ne-a trimis mai multe fotografii, surprinse în cursul zilei de azi, în care se vede mașina Poliției Locale staționând în apropierea semnului de circulație care interzice oprirea și staționarea, cu excepția taxiurilor (zonă de taxi). Iar cititorul se întreabă: în cazul lor se aplică legea după care ei ne amendează pe noi?!

 

”Cei de la Poliția Locală ne amendează, atunci când parcăm aiurea. Dar eu mă întreb: regulile nu sunt valabile și pentru ei?! Au ei dreptul să încalce legea după care ne amendează pe noi, cetățenii de rând?! Nu cred... Aș vrea să văd poziția conducerii Poliției Turda în acest caz, că este evident că a parcat într-un loc interzis! dacă îmi parcam eu mașina acolo, luam amendă! În cazul lor... ce se întâmplă?!”, a comentat cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator