fbpx

 
 
Scrie un comentariu

 

O cititoare care locuiește în zona din spatele complexului din Micro 2 ne-a trimis câteva fotografii, pentru a ne arăta cum arată zona respectivă, cu drum degradat, cu gunoaie depozitate aiurea, care generează mirosuri și accesul greoi al locatarilor pe timp de ploaie, din cauza nororiului.

 

”Va trimit in atasament poze cu drumul, str. Liliacului, langa scoala Ioan Opris din Micro 2, unde nu numai gropile, dar si santurile facute de companiile de utilitati au distrus drumul.

Gunoiul adus de locatarii din blocuri si de firmele din jur si de cetatenii care locuiesc la casele din apropiere, ajunge in mijlocul drumului micsorand accesul cu masinile.

Mirosul este insuportabil mai ales in zilele calduroase si este un supliciu pentru copii care se joaca vis a vis in parculetul de joaca si suporta duhoarea.

Mai mult zona dintre blocuri unde sunt garajele, nu este asfaltata si noroiul face accesul aproape imposibil locatarior.

Sper ca acest mesaj sa ajunga la cei care pot sa faca ceva pentru remedierea situatiei.”, ne-a scris Nico A.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate