fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Un cititor care locuiește pe strada Petru Maior din Turda solicită intervenția administrației locale, pentru a se găsi o soluție care să rezolve, cât de cât, situația străzii, până la momentul asfaltării. El spune că ar trebui astupate gropile din drum, nivelat drumul și găsirea unei soluții care să împiedice ridicarea prafului, care terorizează locuitorii din zonă.

”Cer inca o data ajutorul dumneavoastra, sper sa ajunga acest mesaj unde trebuie. Vin din nou cu niste imagini care arata starea jalnica a drumului de pe strada Petru Maior. Nu cerem minuni sau asfalt. Vrem doar ca drumul sa fie nivelat, sa se astupe gropile, iar cei de la DPT sa-si faca treaba. Sper sa ajunga mesajul unde trebuie.

Aduc inca o poza care arata prin ce chinuri trec, nu doar masinile, ci si pietonii. Cu greu vezi autobasculanta din imagine. Dupa ce ca ne distrugem masinile.in gropi, inhalam si "tonele" de praf , care se ridica. Nu putem decat sa asteptam ca cineva sa se sesizeze, din bun simt sa faca ceva (Primaria municipiului Turda, DPT Turda. Romania anului 2017, gropi, praf si teroare.”, ne-a transmis Claudiu G.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate