fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

Un ghiveci cu flori a fost amplasat în mijlocul drumului, pe strada Dr. Ioan Rațiu din Turda, în apropierea trecerii pentru pietoni de lângă școala Teodor Murășanu.

 

Cititorul care ne-a trimis fotografiile și videoul spune că ghiveciul a fost amplasat într-o groapă din asfalt, existentă în acea zonă. Înaintea gropii există și un semn de atenționare rutieră, însă nu se știe dacă acel sermn a fost amplasat tot de turdeanul care a pus ghiveciul sau a fost amplasat de organele abilitate, care au vrut să semnalizeze groapa din asfalt.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator