fbpx

 
 
Scrie un comentariu

O mașină a Poliției a fost surprinsă duminică, în jurul amiezii, cum circula pe sens interzis, pe strada Macilor din Turda. Înregistrarea a fost pusă pe internet, cu mesajul ”Distribuiți mai departe! Poliția pe interzis!!!”.

 

Filmarea a fost făcută între ora 12.00 și ora 13.00, în ziua de 28 mai 2017, după cum ne-a informat cititorul care a sesizat videoul publicat.

Cei care au văzut filmarea consideră că nu este normal ca tocmai mașina Poliției să încalce regulile de circulație și să circule pe sens interzis. ”Ei chiar acolo stau și dau amenzi, dacă te prind că ai itrat pe sens interzis”, a spus o persoană. ”Pe ei cine îi amendează? Sau pentru ei nu sunt valabile legile?”, a reacționat o alta.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate