fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Un locuitor al carterului Micro 1 acuză faptul că în timp ce în cartierul Micro 3 au început lucrările de modernizare, drumuri și trotuare, în cartierul său nu se face nimic.

 

”Locuitorii cartierului Micro 1, unul dintre cele mai vechi si frumoase zone ale municipiului in trecut, sunt foarte indignati deoarece in timp ce in cartierul Micro 3 se modernizeaza, strazi si trotuare, aici la noi in cartierul Micro 1, mai exact in centrul cartierului pe str. RAPSODIEI, acum 3 luni s-a montat un indicator de semnalizare, sa nu intre masinile in gropi, printre blocuri este bezna curata, in concluzie un cartier uitat de administratia locala a Primariei”, ne-a scris Sorin B.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate