Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Știrea Cititorului: Ambuteiaje în zona Turda Nouă! (Video)

kaufland 650x100 22.12

Un cititor ne-a semnalat faptul că la această oră s-a creat un ambuteiaj în zona Turda Nouă, la ieșirea spre Cluj-Napoca. Ba chiar ne-a indicat și motivul: s-a amplasat un prag de limitare a vitezei, în zona unei treceri pentru pietoni de pe strada Clujului.

 

”Se circulă bară la bară la ieșirea din Turda spre Cluj. Pur și simplu este blocată circulația! Cauza este un prag de limitare al vitezei, care a fost amplasat pe strada Clujului. Acum sunt probleme la ieșirea din Turda. Cred că după-amiază o să fie probleme la intrarea în Turda. Trebuie făcut ceva, pentru că efectiv se blochează circulația și nu este normal!”, ne-a sesizat cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Joi, 24 mai, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. Potaissa Turda - CSM București.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...