fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Un cititor ne-a semnalat faptul că la această oră s-a creat un ambuteiaj în zona Turda Nouă, la ieșirea spre Cluj-Napoca. Ba chiar ne-a indicat și motivul: s-a amplasat un prag de limitare a vitezei, în zona unei treceri pentru pietoni de pe strada Clujului.

 

”Se circulă bară la bară la ieșirea din Turda spre Cluj. Pur și simplu este blocată circulația! Cauza este un prag de limitare al vitezei, care a fost amplasat pe strada Clujului. Acum sunt probleme la ieșirea din Turda. Cred că după-amiază o să fie probleme la intrarea în Turda. Trebuie făcut ceva, pentru că efectiv se blochează circulația și nu este normal!”, ne-a sesizat cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate