Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Știrea Cititorului: ”Mi-am tăiat cauciucul într-o groapă din Piața Romană!”

kaufland 650x100 22.12

O cititoare ne-a transmis, indignată, două poze care arată starea dezastruoasă a arterei principale care tranzitează orașul, menționând că într-una din aceste ”gropi” și-a ”tăiat” cauciucul (în zona Băncii Transilvania, de lângă sensul giratoriu din Piața Romană).

 

”Prima poza este de astazi din fata Bancii Transilvania, Piata Romana, cauciucul de la masina mea este taiat dupa ce am facut cunostinta cu ea. A doua poza este din statia de la Turda Noua, langa Dacia Service. Asa se astupa gropile in Turda. Transmite-ti va rog domnului Primar sa isi faca treaba altfel vom aduce facturile de reparatii sa le plateasca dansul.”, ne-a transmis Ioana P.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Joi, 24 mai, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. Potaissa Turda - CSM București.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...