Live Video
 

Știrea Cititorului: Pe Valea Ierii nu este curent electric de azi dimineață!

modulo 550

terran 650

Probleme cu alimentarea cu curent electric a localității Valea Ierii, încă de azi dimineață de la ora 5.00! Un cititor din zonă ne semnalează faptul că problema încă nu este rezolvată, deși au trecut 12 ore de când nu mai există curent electric!

”In zona Valea Ierii nu este curent de azi dimineata de la ora 5. Am inteles ca de la Surduc în sus este întrerupt. Au sunat oamenii, dar nu știe nimeni unde e defectul și cat mai durează. Probabil de la vremea asta”, ne-a transmis cititorul nostru, Daniel R.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.  

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 28 aprilie, ora 11.00:

Fotbal. Sticla Arieșul Turda - AS Viile Dejului

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...