Live Video
 

Știrea Cititorului: Atenție! Locurile de joacă pentru copii, din Parcul Teilor, sunt periculoase! (VIDEO)

modulo 550

terran 650

Cineva trebuie să vină de urgență să verifice locurile de joacă ale copiilor, din zona Parcul Teilor, pentru că există numeroase situații care sunt periculoase, datorită deteriorării diverselor aparate de joacă, care pot răni copiii, este mesajul transmis de un cititor al TurdaNews.

 

Cititorul nostru ne-a transmis mai multe fotografii și chiar o scurtă înregistrare video, în care ne-a arătat situația unor aparate de joacă, cu unele defecțiuni care pot răni copiii, în cazul în care aceștia nu sunt atenți. Trebuie intervenit înainte de a se produce un accident, care este posibil în orice moment! Colțuri metalice desprinse sau lipsa unor elemente de lemn care asigurau protecția sunt doar câteva dintre posibilele locuri periculoase pentru copii.

Din înregistrarea video se vede cum hinta utilizată de copii are șuruburile desprinse din elementul de susținere, fiind un adevărat pericol la adresa celor care o utilizează.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.  


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

-

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...