Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Știrea Cititorului: Lege, lege... dar e pentru toți?!

kaufland 650x100 22.12

O cititoare ne-a semnalat că azi-noapte, polițiștii locali ar fi pus amenzi mașinilor parcate neregulamentar pe strada Lotus nr. 24, însă... ar fi ”ocolit” un autoturism. ”Din câte știu, este mașina unui polițist”, spune cititoarea care ne-a semnalat situația, întrebându-se de ce nu s-au pus amenzi tuturor, dacă tot s-au pus?!

”In aceasta seara la ora 01:30 cand am ajuns de la servici, pe strada Lotus nr 24 se afla o masina de politie care a pus amenzi sau avertismente unor masini care intr-adevar erau parcate neregulamentar, tot din cauza ca nu ne ofera loc de parcare, iar unei masini nu i-a pus amenda\avertisment.

Din cate stiu este masina unui politist. De ce domnului nu i-a pus amenda\avertisment si celorlalti le-a pus?? Atasez imagini. 

In urma cu cateva luni, octombrie 2016, am avut masina parcata in fata la scara, Lotus 24 si am primit amenda (noaptea la 03:00 am ajuns de la servici). La politia locala cand am fost sa duc dovada ca am platit amenda, le-am spus sa ne ofere locuri de parcare, la care raspunsul doamnei politist a fost "eu in fiecare dimineata m-as trezi la ora 06:00 sa imi mut masina decat sa primesc amenda". Oare doamna are copii? Stie ce inseamna ca la ora 03:00 o doamna sa umble singura pe strada, sa isi lase masina in celalalt capat al strazii Lotus, unde i s-a dat loc de parcare???”, a fost sesizarea transmisă de o cititoare, care ne-a prezentat și poze.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.  


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Joi, 24 mai, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. Potaissa Turda - CSM București.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...