Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Știrea Cititorului: Degeaba se face curățenie, dacă oamenii nu se implică și ei, să o păstreze, măcar!

kaufland 650x100 22.12

Un cititor ne-a trimis câteva fotografii din zona Băilor, pentru a atrage atenția că, deși nu cu mult timp în urmă s-a curățat zona, aceasta a revenit la ”starea inițială”, cu ”contribuția” celor care locuiesc în zonă.

”La nici o luna de cand s-a curatat zona din fata fostei Crama Teilor, onorabilii cetateni locuitori ai zonei (probabil) au avut grija sa o aduca la starea initiala. Oare cat de nesimtit poti sa fi sa faci asa ceva? Pacat ca nu am pozat si peturile goale de bere pe care cei care coboara dinspre Asper le arunca tot in acea zona. Ei saracii nu au nici o vina daca acolo se termina elixirul, acolo arunca sticla. Sunt curios daca s-ar monta cosuri de gunoi cat ar tine? Probabil cat oglinda din acea intersectie (a fost schimbata de vreo 3 ori si s-a renuntat pana la urma). Rusine!”, ne-a scris un cititor, indignat.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.  


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Joi, 24 mai, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. Potaissa Turda - CSM București.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...