Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Știrea Cititorului: Turda poate fi un oraș mai curat, cu impunerea și respectarea unor reguli!

kaufland 650x100 22.12

Un cititor al siteului nostru ne-a transmis câteva observații, care vizează curățenia orașului, în condițiile în care administrația locală și-a manifestat intenția de a demara o amplă acțiune care să se finalizeze cu un oraș mai curat, așa cum ne dorim mulți dintre noi.

”M-am hotarat sa scriu acest lucru ca urmare a articolului publicat de Dvs. ce anunta curatenia de primavara de la Turda. 

Consider ca orasul nostru este un oras binecuvantat cu o multime de lucruri frumoase pe care altii doar le viseaza, dar noi nu stim sa avem grija de el si sa-l infrumusetam.

Intreb pe cititorii "Turdanews":

Cate orase din Romania au in vecinatate doua chei spectaculoase cum sunt Cheile Turzii si Cheile Turului? Sau namolul si lacuri sarate asa cum are Turda? Sau au in apropriere o vale asa de frumoasa ca Valea Ariesului? Sau au o salina ce aduce anual jumatate de milion de turisti? 

Raspunsul: Foarte putine orase sunt de talia orasului nostru.

Daca avem asa de multe puncte de atractie, de ce oare ne intampinam oaspetii cu un oras murdar?

Constat cu amaraciune ca in fiecare saptamana in ziua in care se ridica deseurile menajere, strada este inundata de pungi, butoaie de plastic si alte recipiente improprii pentru astfel de utilizare. Vesnicii caini comunitari, au prilejul cu aceasta ocazie sa imprastie continutul acestor pungi pe toata strada, in urma lor ramanand resturi pe care nimeni nu le mai curata. Pe langa acesti caini comunitari ce imprastie gunoaiele pe toate strazile, mai exista cetateanul necivilizat care -si arunca: cojle de seminte, punga de sandwich, pet-ul de apa sau doza de suc direct pe trotuar fara sa aiba vreo retinere, desi este inconjurat la tot pasul de pubele de gunoi.

Pentru remedierea acestor probleme, doresc ca in cel mai scurt timp posibil Consiliul Local sa emita o HCL prin care:

- Deseurile vor fi scoase pentru ridicare doar in tomberoane de plastic cu capac.

- Cainii comunitari sa fie ridicati si dusi in centrul specializat de ecarisaj.

- Sa fie amendate persoanele care arunca mizeriile pe jos (chiar si cei care sparg seminte, aruncand cojile pe domeniul public)

Va doresc o primavara frumoasa si fara gunoaie.”, ne-a scris Tudor Baciu.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.  


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Joi, 24 mai, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. Potaissa Turda - CSM București.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...