Live Video
 

Știrea Cititorului: Agent de Poliție, reclamat că a aruncat gunoiul pe marginea drumului!

modulo 550

terran 650

Un cititor din comuna Tritenii de Jos ne-a transmis mai multe fotografii, care arată cum a fost aruncat gunoiul la marginea unui drum comunal. Ba mai mult, cel care ne-a trimis fotografiile a arătat și persoana căruia i-au aparținut acele gunoaie, identificat pe baza unei facturi proprii! Surpriză: este un agent de Poliție!

”Pe un drum comunal din Triteni, s-au gasit o multime de gunoaie aruncate! Agentul Moga Adrian, care trece pe langa o multime de tomberoane din Triteni pana in Turda a gasit de cuviinta sa isi arunce gunoaiele chiar pe marginea drumului! Cum putem cere o tara curata cand chiar organele statului care ar trebui sa se ocupe de asta, fac mizerie?”, a fost sesizarea transmisă de un locuitor al comunei, însoțită de pozele aferente, care demonstrează proveniența gunoiului.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.  


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 28 aprilie, ora 11.00:

Fotbal. Sticla Arieșul Turda - AS Viile Dejului

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...