Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Știrea Cititorului: Pericol pe strada Câmpiei! Ne riscam viața atât a noastră cât și a celorlalți participanți la trafic!

kaufland 650x100 22.12

Un turdean de pe strada Câmpiei din cartierul Poiana ne-a enumerat câteva aspecte privind semnalizarea necorespunzătoare a străzii, în plus autoturismele parcate la întâmplare reduc mult vizibilitatea celor care doresc să traverseze pe la intersecția cu strada Scurtă, de vină fiind în opinia acestuia, proprietarii mașinilor parcate haotic în zona serviceului auto.

Reclamantul cere autorităților să se autosesizeze, eventual să se treacă la montarea unor borduri care să împiedice staționarea mașinilor pe strada Câmpiei.

„Stimate Domn/a ma vad nevoit sa va trimit aceasta sesizare intrucat locuiesc in cartierul Poiana zilnic sunt nevoit atat eu cat si ceilalti cetateni ai cartierului care   circulam prin intersectia strazilor Scurta cu Cimpiei sa ne riscam viata atat a noastra cat si a celorlalti participanti la trafic.

Pentru acoradarea de prioritate asigurarea fata de autoturismele care vin din partea stanga a intersectiei se poate face cu ajutorul onglinzii reflectorizante montate pe partea opusa a intersectiei insa asigurarea pentru acordarea de prioritate fata de autovehiculele care vin din dreapta intersectiei dinspre Câmpia Turzii este in cele mai multe ori imposibila din cauza soferilor care vin la auto-service si isi stationeaza iresponsabil autoturismele pe partea dreapta a starzii Câmpiei  cu incalcarea codului rutier  parcarea, stationarea la mai putin de 5 m a unei intersecții este interzisa dupa cum puteți observa intersecția este situata in curba.,.....

Rog toate organele abilitate sa se autosesizeze sa monitorizeze aceasta situatie sa sanctioneze soferii care ne pun viata in pericol evident masurile pecuniare nu vor fi suficiente in zona fiind necesare a fi luate masuri tehnice care sa elimine posibilitatea de a se mai putea stationa montarea de borduri sau alte sisteme care nu vor reduce vizibilitatea dar care sa limiteze posibilitatea soferilor sa mai parcheze.

Ce este mai dureros faptul  ca in multe cazuri chiar angajații de la service  parchează din comoditate propriile lor autoturisme, existând suficient spațiu pentru a parca autoturismele pe strada Scurtă” susține Francisk.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.  


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...