fbpx

Icon Scrie un comentariu

Mv Trans

Firma MV Trans din Argeș, care realizează transportul de călători pe ruta Câmpia Turzii - Cluj Napoca, este reclamată din nou, de un călător nemulțumit de condițiile în care se desfășoară transportul persoanelor, acesta spunând că autobuzele sunt pline, peste capacitate și că se încalcă astfel normele de transport. 

 

”Nu este prima dată când încalcă normele de siguranță ale pasagerului, norme stipulate în LEGE!

Vă sfătuiesc să denunțați și voi abuzurile și neregulile la care ați fost martori. Denunțul se face telefonic, în primă etapă, apoi prin email sau direct la secția de poliție, primărie sau Consiliul Județean, ori la alte instituții publice ce veghează la respectarea Legii.

Vă sfătuiesc să vă descărcați gratuit aplicația CALL RECORDING și să înregistrați apelurile pentru că e posibil ca să aveți nevoie de ele, mai ales că, de multe ori, corupția din instituții blochează anchetele.

Am sezizat 112, firma ce asigură transportul și Consiliul Județean Cluj.

Am păstrat și biletul de transport pentru a face dovada achitării serviciului de transport. Chiar dacă șoferul mi-a cerut biletul în schimbul banilor am decis să nu i-l dau pentru a demonstra că am fost dat jos din mijlocul de transport”, a spus Gabriel Finias Bonta, călătorul nemulțumit.

Nu este prima dată când MV Trans este reclamată pentru condițiile de transport, însă nimeni nu pare să ia vreo măsură! MV Trans a câștigat licitația organizată de Consiliul Județean pe această rută.

Citește și:

Probleme la adresa fiormei au mai fost sesizate în Ziua de Cluj (citește AICI) și sannicoara.ro (citește AICI).

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.  

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator