Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Locuitorii din Câmpia Turzii își doresc un oraș mai curat!

kaufland 650x100 22.12

Într-o sesizare postată pe site-ul municipalității din Câmpia Turzii, Huiber Alexandru le aduce aminte edililor despre imaginea orașului care lasă de dorit în opinia sa, la capitolul curățenie.

Acesta reclamă praful adunat la marginea drumului, dar și asociațiile de proprietari care nu se ocupă de curățenia din jurul blocurilor, uitând însă să menționeze că acest aspect ține și de spiritul civic al fiecăruia dintre noi.

„Pentru ca imaginea de ansamblu a orașului, lasă de dorit, rog binevoiți a dispune curățarea si măturarea străzilor din oraș, deoarece de-a lungul bordurilor s-a adunat nisip și praf, pe care camioanele (mai ales) îl ridică.

Totodată, rog analizați oportunitatea sancționării asociațiilor de proprietari care nu-și curăță spațiile din jurul blocurilor. De asemenea, in zona parcului industrial Reif, sunt foarte multe gunoaie pe lângă gardurile fabricilor și pe câmpul din vecinătate” transmite Huiber.

Între timp municipalitatea va aplica sancțiuni drastice pentru cei care nu respectă curățenia orașului!

Administrația locală din Câmpia Turzii intenționează să aplice amenzi drastice, printr-o hotărâre care vizează introducerea unor contravenții pentru unele fapte săvârșite de persoane fizice sau juridice, care pot fi constatate de către primarul localității, împuterniciții acestuia sau reprezentanții Poliției Locale sau ai Poliției.

Astfel, necurățarea trotuarelor sau a locului de parcare ar putea fi sancționată contravențional cu o amendă între 100 și 2500 de lei. la fel cultivarea legumelor sau a zarzavaturilor pe domeniul public sau neîntreținerea rigolelor aferente proprietății.

Cu amendă între 200 și 2500 de lei pot fi sancționate: înfunadrea gurilor de scurgere a apelor pluviale, evacuarea de pe proprietatea privată direct pe proprietatea publică a apelor (inclusiv a apelor pluviale, colectate de pe imobil), neîntreținerea curățeniei în zona organizării de șantier sau necurățarea mijloacelor de transport și a utilajelor la intrarea acestora pe drumul public, atunci când vin de pe câmp sau șantier.

O amendă drastică este prevăzută dacă se constată faptul că garajul amplasat pe domeniul public sau privat al statului sunt folosite în alte scopuri, decât cel de a gara autovehiculul, în acest caz amenda fiind situată între 1500-2500 lei!

 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...