Live Video
 

Știrea Cititorului: Chiar nu se poate face nimic cu strada Petru Maior?!

modulo 550

terran 650

Un turdean care locuiește pe strada Petru Maior ne-a trimis poze cu halul în care arată strada, spunând că poate vede cineva situația și măcar se rezolvă problema, temporar, chiar și cu ajutorul unor lucrări cu piatră spartă, care să protejeze măcar parțial locuitorii străzii de noroaiele greu de imaginat.

”Cum e posibil sa circuli pe o altfel de strada? Sa imi spuneti si dumnevoastra din poza ce v-am trimis-o, daca erati pe jos, pe unde ati merge?

O masina de pietris, ceva, o solutie tot trebuie sa fie. Strada este dezastru, copii in 2017 vin de la scoala in situatia asta, il invit pe Domnul primar sa dea o vizita scurta pe jos, sa vada cum traim noi, cum mergem la magazin, la scoala, servici, ii se pare corect?

Asfalt vad ca nu avem, dar macar sa fie strada decenta, un pic de piatra, dar nu gropi pe metru patrat. Cel putin pe moment se poate face cu piatra, chiar nu mai putem merge pe strada, la cate gropi sunt. E mai rau ca la tara, parca suntem ultimii oameni”, ne-a transmis Andrei Pop.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.  


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Miercuri, 25 aprilie, ora 17.00:

Fotbal - Cupa României. Vulturul Mintiu Gherlii - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...