fbpx

Scrie un comentariu

Argentina Spadaru, a transmis redacției TurdaNews, nemulțumirea sa cu privire la starea deplorabilă în care se află strada Barițiu din Turda Nouă, un subiect despre care s-a mai scris de altfel.

Bălțile pline de apă și noroi te fac să umbli în cizme de cauciuc, pereții caselor sunt împroșcați cu mizerie ori de câte ori trece câte o mașină, toată lumea așteaptă primăvara și așternerea primului strat de covor asfaltic. Până atunci o invitație:

„Vă invit pe strada mea din T.Noua, str. G.Barițiu! Pe vremuri, una dintre cele mai frumoase străzi, dar aveți ce vedea și acum! ” transmite reclamanta. 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.  

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate