Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Știrea cititorului: „Strada Barițiu - un dezastru”!

kaufland 650x100 22.12

Argentina Spadaru, a transmis redacției TurdaNews, nemulțumirea sa cu privire la starea deplorabilă în care se află strada Barițiu din Turda Nouă, un subiect despre care s-a mai scris de altfel.

Bălțile pline de apă și noroi te fac să umbli în cizme de cauciuc, pereții caselor sunt împroșcați cu mizerie ori de câte ori trece câte o mașină, toată lumea așteaptă primăvara și așternerea primului strat de covor asfaltic. Până atunci o invitație:

„Vă invit pe strada mea din T.Noua, str. G.Barițiu! Pe vremuri, una dintre cele mai frumoase străzi, dar aveți ce vedea și acum! ” transmite reclamanta. 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.  


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...