Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Știrea Cititorului: Tăieri masive de copaci, pe malul Arieșului!

kaufland 650x100 22.12

Tăieri masive de copaci au fost descoperite în aceste zile, pe malul Arieșului, în special în zona stadionului Municipal. Un cititor ne-a trimis și câteva poze elocvente în acest sens. El spune că cei care taie copacii sunt etnici romi.

”Uitați ce se întâmplă pe malul Arieșului, cum sunt tăiați copacii, unul câte unul, fără ca cineva să facă ceva! Sunt țigani care vin și taie copacii. Cred că folosesc lemnul pentru foc, însă nu e normal să se întâmple așa ceva!”, ne-a transmis cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.  


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...