fbpx

Scrie un comentariu

Mai mulți cititori care locuiesc în zona Băi ne-au trimis sesizări privind starea drumurilor din cartier, în special a străzilor Caisului, Piersicului, Prunului și Vișinului, mai ales în perioadele în care plouă. Străzile sunt neasfaltate și se formează noroaie mari.

 

”De ani buni ne tot mint cu proiecte ca se va face ceva. Ce se va face??? O sa ramanem tot cu noroiu”, ne-a scris Paul Moldovan.

”Da de se sesizeaza cineva sa ia masuri in aceasta situatie. Aceasi problema de ani de zile. nu e asfaltata, nu e pus pietris, nimiC! au lucrat cei de la gaz si asa au ramas. toate strazile sunt un dezastru in aceasta zona”, ne-a relatat și Alex Bumb.

”As vrea va rog sa puneti pozele astea, ca sa vada tot orasul in zona Baile Sarate Turda ce frumos e pe strada Caisului, Piersicului... Cand au de gand "primarii" astia sa faca un drum si pentru noi, sa nu ne luam cizme in picioare in loc de adidasi?”, este sesizarea transmisă de Paul Suciu.

Oamenii consideră că s-ar putea face minime lucrări, pentru a asigura o rezolvare parțială a problemei, respectiv punerea unui strat de piatră spartă, care să nu mai permită formarea de noroaie.

Primăria Turda a anunțat, în cursul lunii decembrie 2017, că s-a obținut statutul de stațiune balneoclimaterică pentru zona Băile Turda (citește AICI). Acest statut poate ajuta municialitatea să acceseze fonduri europene pentru a asfalta toate străzile din cartierul Băi! 

”La inițiativa primarului Cristian Octavian Matei s-a demarat procedura de solicitare a acordării statutului de stațiune balneoclimatică pentru Băile Turda, prin HCL 153/28.07.2016 și s-a aprobat studiul de fundamentare prin HCL 261/07.11.2016.

Acesta este un pas extrem de important pentru municipiul Turda, acest statut aducând foarte multe beneficii în dezvoltarea turismului și foarte important, va permite accesarea fondurilor europene pentru reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere în Băile Turda.”, se precizează pe siteul Primăriei.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.  

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate