Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Turdenii reclamă „craterele” din fața RADP

kaufland 650x100 22.12

O cititoare ne-a transmis o reclamație cu privire la infrastructura grav deteriorată din vecinătatea sediului RADP Turda.

Craterele formate în carosabil afectează grav autoturismele care circulă prin zonă, reclamanta întreabă retoric de ce societatea care se ocupă cu asfaltările în Turda nu are bani și pentru refacerea carosabilului din perimetrul respectiv:

„Minune in poarta la RADP Turda! Desi in ultima perioada, stim bine ca temperaturile sunt bine sub zero grade, pe strada Petru Maior, exact in dreptul intrarii la RADP , este in plina amenajare o piscina. Altfel nu-mi explic nepasarea celor de la CAA , pe care i-am sesizat telefonic, de-a ignora avaria aparuta , cum de altfel nu-mi explic nici nepasarea celor de la RADP de-a nu repara ,atat cat pot ei ,drumul. Probabil autoturismele regiei mentionate sunt mai rezistente decat a locuitorilor platitori de taxe si impozite de pe strada Petru Maior. Poate ar fi interesant sa revin cu imagini care sa cuprinda si asa zisele trotuare ale strazii mentionate. O zi frumoasa va doresc!” transmite cititoarea noastră.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews. 

 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...