fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

Un locuitor al cartierului Micro 3 din Turda reclamă faptul că sunt zeci de câini fără stăpân în zona fostei centrale CT6, de pe strada Lianelor, în prezent dezafectată. Acești câini ar fi violenți, atacând oamenii!

”Ce facem oamenii ai Turzii? Cred ca ajungem sa ne manance cainii de vii, domnule primar! In zona Micro 3, str Lianelor nr 6, fosta centrala, cea dezafectatata, de care stiti, sunt zeci de caini, javre ordinare. Nu mai poti iesi din casa de frica sa nu te manance. De trei ori au sarit la sotia mea, de doua ori la mine. Nu se poate face nimic? Chiar nimic?Pentru ce avem primar? Mii de scuze, dar cred ca se poate face o stire, ceva. Nu mai suportam sa stam de frica cainilor maidanezi.”, a fost mesajul disperat al lui Petrică Mărginean.

Cei de la Asociația Centrul de Ecarisaj Turda au pus la dospoziția turdenilor un formular pentru raportarea câinilor agresivi.

”Asociația Centrul de Ecarisaj Turda pune la dispoziția cetățenilor municipiului Turda Formulare pentru identificarea câinilor agresivi. Demersul este o modalitate prin care se dorește facilitarea procesului de identificare și prindere a câinilor agresivi prin îmbunătățirea comunicării între populație și centrul de ecarisaj.

Cetățenii, prin reclamație individuală sau reclamație colectivă, pot să declare situații în care descoperă câini agresivi. Pentru a face o astfel de reclamație, trebuie completat un „Formular de identificare câine agresiv”. Acesta poate fi găsit mai jos, în format electronic, și la sediul Primăriei Turda, la polițistul local de serviciu.

După completare, formularul se depune la Poliția Locală Turda, iar în colaborare cu aceștia, Asociația Centrul de Ecarisaj Turda, cu sediul în Turda, str. Bogata, nr. 12, va trece la căutarea și ridicarea câinilor agresivi.”, se menționează pe siteul Primăriei Turda.

Formularul poate fi descărcat de AICI.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator