Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Știrea Cititorului: Reclamații pentru deszăpezire, la Câmpia Turzii

kaufland 650x100 22.12

Un locuitor din Câmpia Turzii, ne-a transmis o sesizare privind acțiunea de deszăpezire de pe strada Gheorghe Barițiu din localitate, unde nu s-ar fi intervenit de ore bune cu utilaje, deși a nins.

”Multumiri autoritatilor locale, care au efectuat dezapezirea cu succes. Multumiri domnului primar, pentru implicare. De la ora 19 pana la ora 22.30 am maturat de 4 ori, inclusiv la strada, timp in care nici o masina, macar cu lama, nu a trecut pe strada asta. RUSINE SA VA FIE”, a spus Precub Adrian.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...