fbpx

pmp 1300x300

Scrie un comentariu

Un locuitor din Câmpia Turzii, ne-a transmis o sesizare privind acțiunea de deszăpezire de pe strada Gheorghe Barițiu din localitate, unde nu s-ar fi intervenit de ore bune cu utilaje, deși a nins.

”Multumiri autoritatilor locale, care au efectuat dezapezirea cu succes. Multumiri domnului primar, pentru implicare. De la ora 19 pana la ora 22.30 am maturat de 4 ori, inclusiv la strada, timp in care nici o masina, macar cu lama, nu a trecut pe strada asta. RUSINE SA VA FIE”, a spus Precub Adrian.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator