Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Știrea Cititorului: Alertă! Haită de câini la ieșirea din Turda!

kaufland 650x100 22.12

Un locuitor de pe strada Gheorghe Barițiu, la ieșirea din Turda spre Săndulești, reclamă faptul că zona este bântuită de o haită de câini, care pun în pericol deplasarea copiilor, în special, părinții fiind nevoiți să asigure însoțirea acestora, la plecarea sau la întoarcerea de la școală. Problema a fost sesizată încă de acum doi ani, dar nimeni nu a făcut nimic.

”Domnule primar, Cristian Matei, sper din tot sufletul ca cetatean si locuitor al municipiului Turda, ca aceste poze sa va poata pune pe ganduri si sa va faca sa va ganditi la posibilele atacuri de aceasta "Gasca, Haita" ( cum vreti sa o denumiti), la fel fac sesizari in scris la primaria Turda de aproximativ 2 ani, locuiesc pe str, Gh Baritiu 163 (nu in apropierea salinei), ultima casa la iesirea din Turda, am trei copii ,de 3 de 8 si de 16 ani, copiii se intorc de la scoala doar insotiti de un adult eu sau mama mea de 73 ani, cand putem, dar cand nu putem? Stam cu inima in dinti si ne rugam pentru protectia lor, siguranta cetatenilor este o prioritate si din contitutia Romaniei... Va multumesc, si va rog sa luati o atitudine ferma nu doar povesti electorale.”, și-a exprimat solicitarea, Cosmin Grigoriu.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Joi, 24 mai, ora 18.00:

Handbal, Liga Națională. Potaissa Turda - CSM București.

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...