fbpx

 
 
Scrie un comentariu

Câțiva localnici din satul Pietroasa, comuna Moldovenești, ne-au trimis o înregistrare video, pentru a ne arăta nepăsarea administrației locale față de lucrările de deszăpezire care ar trebui executate, motiv pentru care s-au apucat ei să facă aceste lucrări, pentru a face drumul practicabil pe timp de iarnă!

”Așa se deszăpezesc drumurile în Satul Pietoasa! Primăria nu face nimic! Eu și încă un om am pus pământ pe drum, pentru a putea urca cu mașina. Nu sunt singurul care a pățit-o, ci mai mulți oameni și-au lăsat mașina pe drumuri, pentru că nu puteau urca și nimeni nu a pus nimic.”, ne-a transmis cititorul nostru din satul Pietroasa.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate