Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Știrea Cititorului: În satul Pietroasa, comuna Moldovenești, oamenii își fac singuri deszăpezirea drumului... Că Primăria... (VIDEO)

kaufland 650x100 22.12

Câțiva localnici din satul Pietroasa, comuna Moldovenești, ne-au trimis o înregistrare video, pentru a ne arăta nepăsarea administrației locale față de lucrările de deszăpezire care ar trebui executate, motiv pentru care s-au apucat ei să facă aceste lucrări, pentru a face drumul practicabil pe timp de iarnă!

”Așa se deszăpezesc drumurile în Satul Pietoasa! Primăria nu face nimic! Eu și încă un om am pus pământ pe drum, pentru a putea urca cu mașina. Nu sunt singurul care a pățit-o, ci mai mulți oameni și-au lăsat mașina pe drumuri, pentru că nu puteau urca și nimeni nu a pus nimic.”, ne-a transmis cititorul nostru din satul Pietroasa.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...