Live Video
 

maxiprest mai2018

banner newdesign 28.04

Știrea Citiorului: Bătaie de joc cu marcarea drumului Moldovenești - Bădeni

kaufland 650x100 22.12

Drumul comunal dintre Moldovenești și Bădeni, care a fost asfaltat cu bani europeni, este marcat în aceste zile, în ciuda frigului și a înghețului de pe drum! Cei care marchează drumul au ajuns să traseze dunga albă direct peste gheață! Evident, la scurt timp, marcajul s-a făcut ”praf”!

”Vă trimit poze, ca să vedeți cum își bat joc de drum! S-au apucat să traseze drumul, dar nu țin cont că datorită frigului sunt porțiuni unde este gheață. Ei trasează gheața! Normal că nu are cum să țină lucrarea și, în scurt timp, marcajul sare de pe drum, așa cum se vede și în poză! Consider că nu este normal să-și bată joc în așa hal de bani. Din câte știu, drumul Moldovenești - Bădeni, drum comunal, s-a făcut cu bani europeni. Nu știu a cui e afacerea și cine câștigă din această batjocură, dar cred că primarul din Moldogvenești are cunoștință despre asta”, ne-a sesizat un cititor al comunei Moldovenești.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

 


 

LIVE VIDEO pe TurdaNews:

Sâmbătă, 26 mai, ora 18.00:

Fotbal. Olimpia Gherla - Sticla Arieșul Turda.

Dacă îți place să știi tot ce se întâmplă în Turda și Câmpia Turzii, dă-ne un LIKE! 

loading...