fbpx

pmp 1300x300

asacons montatorprefabricate

Scrie un comentariu

Drumul comunal dintre Moldovenești și Bădeni, care a fost asfaltat cu bani europeni, este marcat în aceste zile, în ciuda frigului și a înghețului de pe drum! Cei care marchează drumul au ajuns să traseze dunga albă direct peste gheață! Evident, la scurt timp, marcajul s-a făcut ”praf”!

”Vă trimit poze, ca să vedeți cum își bat joc de drum! S-au apucat să traseze drumul, dar nu țin cont că datorită frigului sunt porțiuni unde este gheață. Ei trasează gheața! Normal că nu are cum să țină lucrarea și, în scurt timp, marcajul sare de pe drum, așa cum se vede și în poză! Consider că nu este normal să-și bată joc în așa hal de bani. Din câte știu, drumul Moldovenești - Bădeni, drum comunal, s-a făcut cu bani europeni. Nu știu a cui e afacerea și cine câștigă din această batjocură, dar cred că primarul din Moldogvenești are cunoștință despre asta”, ne-a sesizat un cititor al comunei Moldovenești.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

 

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator